Intuïtieve massage komt niet vanuit je hoofd, maar vanuit je hart.

Ik werk niet volgens een plan of schema vanuit mijn hoofd zoals de standaard massages, maar ik luister steeds bewust naar wat me wordt ingegeven in mijn contact met degene die ik masseer.
De massage werkt helend op de spieren, bloedcirculatie en organen, chakra’s en energiebanen. Intuïtie kan worden omschreven als een ingeving, een vorm van direct weten, zonder dat je dit van te voren hebt bedacht of beredeneerd.
De intuïtieve massage bevrijdt je van de vast omschreven regels. Door het echte invoelen tijdens de massage worden de technieken intenser en iedere massage uniek.

Ik haal mijn technieken voornamelijk uit de Klassieke massage, de Esalen-massage, Holistic Pulsing, Thaise massage en Reiki.

De intuïtieve massage geeft vertrouwen en veiligheid.
Intuïtief masseren is aanraken, aangeraakt worden en geraakt worden.

Intuïtieve massage nodigt je uit opnieuw te luisteren naar de signalen van je lijf zodat je deze als kompas in je leven kunt gebruiken. Intuïtieve massage is niet bedoeld om klachten op te lossen. Daar is de massage dan ook niet op gericht. Wel helpt het om uit je hoofd te komen, spanning los te laten, contact te maken met je lichaam en te voelen wat er is. Zo krijg je weer toegang tot wat je lichaam je werkelijk te vertellen heeft.

Aanraking is een eerste levensbehoefte. Bij een intuïtieve massage staat een liefdevolle aanraking voorop. De intuïtieve massage heeft drie intenties:

  1. Losmaken. Afvalstoffen en spanning losmaken zodat de energie weer door kan stromen. Het te veel aan energie uit je hoofd halen zodat je je lijf weer voelt.
  2. Bevestigen. Je laten voelen dat het goed is zoals je bent en dat alles er mag zijn wat er op dit moment is.
  3. Verbinden. Alle lichaamsdelen energetisch met elkaar verbinden, zodat je je weer één geheel voelt.

De massage wordt uitgevoerd op een massagetafel.